« Terug

Conferentie in India 2016

DSC_0046.JPG16 aug

Van dinsdag 16 augustus tot en met donderdag 18 augustus is de 6de bijbelconferentie in India gehouden. Dit jaar met het onderwerp: De Geestelijke wapenrusting naar aanleiding van het bekende boek van William Gurnall.

Van dinsdag 16 augustus tot en met donderdag 18 augustus 2016 is de 6de bijbelconferentie in India gehouden. Dit jaar met het onderwerp: De Geestelijke wapenrusting naar aanleiding van het bekende boek van William Gurnall.

Ruim 200 bezoekers mochten wij verwelkomen. Tijdens de conferentie zijn de bezoekers intern. Om 7.00 ‘s-morgens begint met ontbijt, daarna Bijbelstudie en vervolgens begint om 9.30 uur het programma. Ook krijgen de bezoekers een lunch en het diner aangeboden. Op de voorkant van deze kaart treft u een aantal foto’s aan.

Ds. L. Blok, ds G. Clements en ds. W.A. Zondag hebben in een viertal lezingen de de geestelijke wapenrusting nader toegelicht.

Op donderdag ontvingen de bezoekers allen het boek van Gurnall het boekje Brug naar Esther van ds. A.T. Vergunst en een boekje van Spurgeon.

We mogen terugzien op een goede conferentie!

« Terug

Scroll naar boven