« Terug

Zo ziet Het Deputaatschap Bijbelverspreiding de toekomst

DB_Thema1_Blog3Foto1.jpg07 mei

Het is belangrijk dat Gods Woord nog verder wordt verspreid. Het Deputaatschap Bijbelverspreiding doet er alles aan om dit te bereiken. Zo is mevrouw B. van der Schoot zeer actief in India, waar meer dan een miljard mensen wonen. Zij is werkzaam voor het digitaal lectuurproject waarin de Bijbel, christelijke folders en lectuur worden vertaald in het Telugu. Daarnaast streeft zij ernaar om de geschriften te vertalen in het Hindi, Tamil en Bangla. Zo krijgt Gods Woord toegang tot grote groepen Indiërs.

Bijbelverspreiding India

In India is 2,3 procent christen. Deze groep heeft het erg zwaar, want ze wordt regelmatig gediscrimineerd en achtergesteld. Tegelijkertijd groeit het aantal jonge christenen en er is veel behoefte aan bijbelvertalingen en bijbelgetrouwe lectuur. We hopen dat de groep christenen zo groot wordt dat ze zich staande kan houden in de hindoeïstische maatschappij en het kastenstelsel. Ons werk in India bestaat onder meer uit het verspreiden van boeken, het gezamenlijk ontwikkelen van boeken en het geven van zondagsschooltrainingen.

Steun ons

DB_Thema1_Blog2Foto2-2.jpg

Bijbelverspreiding en jongeren

Naast de bijbelverspreiding in India, willen we bekend worden onder jongeren in Nederland. “Veel jongeren hebben nog nooit gehoord van Het Deputaatschap Bijbelverspreiding. Dit komt doordat ze vooral digitaal zijn georiënteerd en geen papieren folders of de Silas lezen. Het is echter zeer belangrijk dat jongeren van ons bestaan weten. Zij zijn de toekomst voor de verspreiding van Gods Woord”, zegt algemeen secretaris D. Harkes. Ook hebben we donaties nodig om ons werk te kunnen blijven doen. Zonder donaties kunnen we de boekwinkel in Ghana niet draaiende houden of de evangelisatie in India niet realiseren.

Wat kunt u doen?

U kunt Het Deputaat Bijbelverspreiding helpen door ons financieel te steunen. Zo kunt u bijvoorbeeld een eindejaarsgift geven of direct doneren. Op onze donatiepagina staat precies uitgelegd hoe u kunt bijdragen aan de toekomst van onze organisatie en van Gods Woord.

Steun ons

« Terug

Scroll naar boven