« Terug

Zo verspreiden we Gods Woord

DB_Blog6.jpg04 aug

De missie van het Deputaatschap Bijbelverspreiding is de verspreiding van Gods Woord. Hiervoor zetten we regelmatig moderne middelen in. Zo kunnen christenen over de hele wereld e-books downloaden via de website Bible and books ministry en deze direct openen op hun smartphone of e-reader.

Honderden downloads

Op dit moment zijn de e-books beschikbaar in 8 talen: Russisch, Telugu, Albaans, Arabisch, Engels, Hebreeuws, Hongaars en Indonesisch. Ze worden volop gedownload. In het overzicht van 5 maart 2020 staat bijvoorbeeld dat de Russische e-books 443 keer zijn aangevraagd, de e-books in het Telugu 914 keer en de Engelse e-books 1327. Als we ons alleen bij het drukken van boeken hadden gehouden hadden we niet van deze aantallen durven dromen. We zijn ook bezig met vertalingen in het Hindi, Tamil en Bengaals. Miljoenen Indiërs spreken deze talen en kunnen we op deze wijze goed bereiken.  

Daarnaast zetten we internetcampagnes in, zodat we in de zoekmachines zoals Google naar boven komen en goed te vinden zijn. Ook hebben we diverse WhatsApp-groepen waarin we geïnteresseerden op de hoogte brengen van nieuwe boeken.

Conferenties en de boekwinkel in Ghana

De verspreiding van Gods Woord vindt ook plaats door middel van fysieke bezoeken. Zo gaan onze predikanten naar christelijke conferenties in India en Ghana. Het ene jaar is er een conferentie in Ghana en het andere jaar in India. Hier presenteren ze de nieuwste boeken. Onze boekwinkel in Ghana draagt eveneens bij aan de verspreiding. De drie medewerkers die daar fulltime werken, verkopen niet alleen boeken in de winkel maar reizen ook het land door. Ze gaan bijvoorbeeld langs scholen en kerken om deze te presenteren. 

Vindt u de verspreiding van Gods Woord belangrijk en wilt u ons hierbij helpen? U kunt ons steunen via dit formulier op de website. Als u meer informatie wilt over ons werk mag u ons magazine Silas gratis downloaden.

« Terug

Scroll naar boven